For months neighbours of the town centre's McDonald's have been worried about hungry diners looking into their homes, but earlier this week that all changed.

Local Berkshire: The view from the seats of McDonald'sThe view from the seats of McDonald's

Bosses added special screening to upstairs windows after months of complaints from Ferriby Court residents fearful of customers looking into their homes.

Local Berkshire: The view from the seats of McDonald'sThe view from the seats of McDonald's

READ MORE: Readers want more clothes shops at The Lexicon

The News went along to McDonald's to see what the new view looked like.

Frosting has made neighbours "happy" after a "horrible" nine months.

Councillor Dee Hamilton welcomed the addition.

Local Berkshire: The view from the seats of McDonald'sThe view from the seats of McDonald's

NOW READ: Man 'nearly died' after eating at Prezzo

She told the News: “It matches the McDonald’s aesthetic and I think they have done it very sensitively.”